2012. augusztus 1., szerda

Nektarindzsem - mert szezonja van

Szombaton megkezdődött a hadművelet (szedés, válogatás, tisztítás stb.), aztán ma délben állt fejre az utolsó üvegecske is. Az eredmény hetven-akárhány üveg, s a kínálat Gombóc Artúr után szabadon:

  • natúr - mert minek a csűrés-csavarás, ha nincs a hagyományosból
  • fruktózzal - mert vannak a családban cukorbetegek is
  • mentával - mert különleges és finom
  • bazsalikommal - mert ki kellett próbálni valami újat is, de lesz még folytatás a jövőben
  • pikáns chutney - mert az valami fantasztikus ízorgia grillezett sültekhez.
Hát valahogy így...
Már csak azt kell kitalálni, hogy hova fogom mindezt elraktározni. :-)



4 megjegyzés:

  1. a bazsalikomos nálam mindent visz, csak falnám, csak falnám:)
    a chutney.. az hogyan?

    VálaszTörlés
  2. Szívesen segítek a raktározási gondjaidon, esetleg Csanakig guríts le néhányat!! Gyönyörűek és biztosan fantasztikusan finomak!! :o)

    VálaszTörlés
  3. A chutney-t meg lehet tudni hogyan készül?

    VálaszTörlés
  4. Óriási spájzom van, elfér benne néhány üveg, ne aggódj!:)

    VálaszTörlés