tag:blogger.com,1999:blog-9059435257821066066.post4415387585193379945..comments2023-07-03T09:18:30.526+02:00Comments on FőzőCICke, de okosan!: Alvé szeletCichttp://www.blogger.com/profile/17136055980914846400noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9059435257821066066.post-7319487389395380402021-05-13T20:59:48.753+02:002021-05-13T20:59:48.753+02:00Ez engem is érdekelne.. Csak én szegeden ettem.. Ez engem is érdekelne.. Csak én szegeden ettem.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11538115396410462648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9059435257821066066.post-73914496207843485892013-01-31T08:24:59.465+01:002013-01-31T08:24:59.465+01:00Nálunk ezen a néven terjedt el a családi legendári...Nálunk ezen a néven terjedt el a családi legendáriumban, azért írtam így.<br />Amúgy pedig alvécukor alatt nálunk a vásárokban azt az édességet értették/értik, amit még törökméz néven is árusítanak sok helyen (a fogorvosok ajánlásával) :-)))))Cichttps://www.blogger.com/profile/17136055980914846400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9059435257821066066.post-38434418861105808632013-01-30T15:45:03.760+01:002013-01-30T15:45:03.760+01:00Nekem nem ez az alvé. Emlékeimben enyhén karamellá...Nekem nem ez az alvé. Emlékeimben enyhén karamellás, krémes-habos állagú édesség él. ebből egy fehér nyúlós valami lesz. Nem tudja valaki, milyen az az az alvé amit Baján (talán a mai napig még) készítenek?Aranyhajóhttps://www.blogger.com/profile/08687876016826669250noreply@blogger.com